Produkt valgt for deg Se alle
Toppannonse
Pris på forespørsel
Toppannonse
Pris på forespørsel
Toppannonse
Pris på forespørsel
Toppannonse
Pris på forespørsel
venter

Brukte bakerimaskiner

I kategorien bakerimaskiner kan forhandlere og sluttbrukere finne og tilby brukte bakemaskiner av høy kvalitet for alle bruksområder. Finn ut hvorfor brukte bakemaskiner representere et bærekraftig alternativ til nye maskiner og bli kjent med de ulike produsentene og bruksområdene.

Brukte bakerimaskiner - et bærekraftig alternativ

Å kjøpe brukte bakerimaskiner er en utmerket måte å spare ressurser på samtidig som du drar nytte av høy kvalitet og ytelse. Sammenlignet med nye maskiner er brukt utstyr ofte billigere og har allerede sett noe av miljøpåvirkningen. Ved å vedlikeholde og gjenbruke bakerimaskiner gir du et verdifullt bidrag til den sirkulære økonomien og unngår unødvendig sløsing.

Produsent av bakerimaskiner

Hos Machinengo tilbyr vi deg et bredt utvalg av brukte bakerimaskiner fra anerkjente produsenter som:

 • Winkler
 • Rondo
 • JAC
 • Kemper
 • MIWE
 • Diosna
 • Fritsch
 • W&P
 • Formue

Disse produsentene er kjent for sine høykvalitetsprodukter og holdbarhet. Hos Machinengo finner du både oppussede og godt vedlikeholdte brukte maskiner fra disse merkene.

Anvendelsesområde for bakerimaskiner

Vår plattform tilbyr bakerimaskiner for en rekke bruksområder, for eksempel:

 • Deigbehandling: eltemaskiner, deigdelere, deigrundere, deigark
 • Baking: Ovner, tunnelovner, dekksovner, kombi-dampovner
 • Kjøleskap: kjøleskap, frysere, kjøleenheter
 • Emballasje: pakkemaskiner, merkemaskiner, lokkemaskiner
 • Dekorasjon: sjokoladebeleggmaskiner, injeksjonsmaskiner

Uansett om du driver en liten håndverksbedrift eller et stort industribakeri – hos Machinengo finner du de riktige maskinene for dine behov.

Bærekraft for brukte bakemaskiner

Brukte bakerimaskiner bidrar til bærekraft ved å forlenge livssyklusen til maskinene og redusere miljøpåvirkningen fra produksjonen. De reduserer også energiforbruket fordi de ofte allerede er mer energieffektive enn eldre modeller. Hos Machinengo verdsetter vi åpenhet og gir deg all informasjonen du trenger for å ta informerte beslutninger.

Konklusjon

Brukte bakerimaskiner er et bærekraftig, kostnadseffektivt alternativ for alle som ønsker å drive virksomheten sin på en miljøvennlig måte samtidig som de drar nytte av utstyr av høy kvalitet. Hos Machinengo tilbyr vi deg et bredt utvalg av enheter fra ulike produsenter og bruksområder, slik at du kan finne de riktige maskinene for dine individuelle behov.

Bakerimaskiner på Machinengo

Machinengo er din one-stop shop for kjøp og salg av brukte bakemaskiner. Vi tilbyr en brukervennlig plattform hvor forhandlere og sluttbrukere enkelt og effektivt kan liste og kjøpe maskinene deres. Vår kundeservice er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller problemer.

Hos Machinengo verdsetter vi kvalitet, åpenhet og bærekraft. Det er derfor forhandlerne på Machinengo tilbyr deg brukte bakemaskinersom gir mening både økologisk og økonomisk. Oppdag vårt omfattende utvalg nå og dra nytte av fordelene med brukte bakemaskiner.

For kjøpere

Forespørsler til forhandlerne om maskinene som tilbys er mulig uten registrering. Stol på bærekraft og kvalitet når du kjøper bakemaskiner – stol på brukte bakemaskiner!

For forhandlere

Registrer deg på Machinengo i dag for å tilby dine brukte bakerimaskiner og oppdag de mange mulighetene vår plattform tilbyr deg.

Slike filter

Slike filter

Generelt

Von
Bis

Områdesøk