Produkt valgt for deg Se alle
venter

Brukte butikkovner

I vår kategori Brukte butikkovner vi presenterer en rekke ovner perfekt for kommersielle brukere som bakerier, restauranter, kafeer og alle typer cateringbedrifter på jakt etter bakeløsninger av høy kvalitet.

En butikkovn er et viktig verktøy i et profesjonelt kjøkken, og en brukt enhet kan være et økonomisk alternativ. Her finner du et bredt utvalg av brukte bakeovner i butikk i ulike størrelser og design for å møte dine spesifikke behov.

Enten du ser etter en dampovn, en varmluftsovn eller en kombidamper, finner du modeller fra alle de ledende merkene i denne kategorien.

Vi vet at hver virksomhet har sine egne krav. Derfor tilbyr vi brukte bakeovner i butikk med ulik kapasitet – fra enheter som egner seg perfekt for mindre operasjoner til større modeller som oppfyller de høye kravene til et fullt utnyttet produksjonskjøkken.

Hver brukte butikkovn på plattformen vår kommer med en detaljert beskrivelse og bilder, slik at du vet de nøyaktige spesifikasjonene og tilstanden til enheten. Vårt mål er å hjelpe deg med å finne den perfekte ovnen for din bedrift.

Finn ut mer om våre brukte butikkovner, sammenlign alternativer og finn den ideelle løsningen for dine kulinariske behov. Med et bredt utvalg å velge mellom, vil du garantert finne en ovn som vil øke produktiviteten til kjøkkenet ditt samtidig som det er lett for budsjettet.
Slike filter

Slike filter

Generelt

Von
Bis

Områdesøk