Produkt valgt for deg Se alle
venter

Brukte rundere og lange ruller

Brukte deigrundere og lange ruller brukes i bakerier for å behandle deig. I kategorien deigrundere og langruller finner du også for eksempel brukte kringle-trådmaskiner, brukte baguette-langruller og brukte kjeglerundere. Med noen maskiner er kombinert sirkel- og langstøping mulig med kun én maskin.

Bli profesjonelle med oss brukte deigrundere og lange rullertilbys, som er svært pålitelige og krever lite vedlikehold. På vår markedsplass finner du brukte deigrundere og langruller fra kjente merker som Kemper, Sinmag og Benier. De brukte deigrullene og deigrunderne kan også enkelt møte behovene til profesjonelle brukere. De fleste brukte deigrundere og deigruller som vi tilbyr kan vanligvis bestilles og leveres umiddelbart.

Har du funnet riktig brukt deigrunder eller langrull kan du enkelt ta kontakt med selger. Hvis du ikke er sikker på hvilken brukte kjevle eller runder du trenger, gi oss beskjed. Med vår mange års erfaring hjelper vi deg gjerne med spørsmål du måtte ha om brukte deigrundere og langruller.

Slike filter

Slike filter

Generelt

Von
Bis

Områdesøk