DIN NETTBUTIKK FOR NYE OG BRUKTE BAKEREMIASKINER

Leter du etter brukte bakerimaskiner, som spiraleltere, dekksovner, stativovner, rullesystemer, brødsystemer, NYE varer, tilbehør, vispemaskiner, miksere,

DIN NETTBUTIKK FOR NYE OG BRUKTE BAKEREMIASKINER

Vi har et stort utvalg av brukte bakerimaskiner og utstyr, samt et bredt utvalg av tilbehør. Leter du etter brukte bakerimaskiner, som spiraleltere, dekksovner, stativovner, rullesystemer, brødsystemer, NYE varer, tilbehør, vispmaskiner, miksere, viklingsmaskiner, arker, baguette langruller, lutsystemer, bollepresser, kringlemaskiner, ovner, frityrkokere, temperaturkontrollenheter, konditormaskiner, løftere, eltemaskiner, surdeigssystemer, skjæremaskiner, siloer og mer...

Vi har flere maskiner på lager! Også til konfektbehov!

Avvikling av virksomhet: Vi kjøper dine ovner og maskiner

Dersom et selskap skal avvikles, er videresalg av maskinene bare en av mange oppgaver som skal gjennomføres. BackTim bakerimaskiner hjelper deg gjerne med dette. Som spesialist på brukte bakerimaskiner er vi i stand til å overta både individuelle enheter og komplett bakeriutstyr. Vi vil også gjerne sette deg en rimelig pris for spesialmaskiner.

Vårt firma, basert i Bielefeld, har en romslig utstillingshall der vi presenterer et stort utvalg av brukte bakerimaskiner på et område på 3000 kvadratmeter. Vårt tilknyttede showroom er det første kontaktpunktet for bakere fra hele Tyskland som er på utkikk etter brukt utstyr til sin virksomhet. Vi kjøper også gjerne dine gamle maskiner. Fra ovnen til melsiloer, deigforberedende enheter til komplette produksjonslinjer, vi aksepterer nesten alle enheter i delbytte.

Kjøp og fjerning til rimelige priser


Som bransjeeksperter vet vi nøyaktig hvor mye dine gamle maskiner er verdt. Det spiller ingen rolle om enhetene er nesten nye eller i gjennomsnittlig brukstilstand: vi tar gjerne systemene dine i bytte. Gamle maskiner blir vanligvis klargjort, kontrollert og rengjort av oss før vi tilbyr dem til våre kunder som brukte bakemaskiner. Enten delvis overhalt eller fullstendig overhalt: kommersielle bakerier i alle størrelser vil finne det riktige utstyret i vårt sortiment.

Trenger du hjelp med demontering og fjerning av systemene dine? Også her står BackTim til din disposisjon  Bakeriteknologi som en kompetent tjenesteleverandør. Våre erfarne montører tar gjerne på seg eventuelle kommende oppgaver og følger alltid dine driftsprosedyrer. Tross alt vet vi nøyaktig hvor mye planlegging som ligger bak en selskapsavvikling. Våre fagfolk følger din virksomhetsavvikling og overtar den komplette demonteringen og fjerningen, slik at du i fred kan ta deg av den pågående virksomheten.

Finn ut nå og selg brukte bakerimaskiner Bakeriavvikling

Enten du er en liten håndverksbedrift, bakerkjede eller industribakeri: vi er din kontaktperson dersom du søker kjøper til brukte bakerimaskiner. Fra deigmikseren til hele produksjonslinjen tar vi gamle maskiner av alle typer og størrelser i delbytte. Leter du etter nytt forretningsutstyr, vil du garantert finne det du leter etter i vårt velassorterte showroom i Bielefeld.

Kontakt oss nå for å be om et uforpliktende tilbud på ditt brukte utstyr. Du kan selge dine gamle brukte bakerimaskiner til en spesialisert forhandler til gode priser og overlate demonteringen til våre erfarne mekanikere. Så ingenting står i veien for en jevn driftsløsning.

Vi kjøper og selger

brukt bakerimaskiner i årevis. Avhengig av kundens valg, i bakertilstand eller profesjonelt overhalt.

På vårt lager på 2000 kvadratmeter har vi alltid gode brukte og overhalte bakemaskiner.

Ta kontakt med oss ​​når som helst.

Telefon: 05224 / 9769239

E-post: info@backtim.com

TilbakeTim

Relaterte innlegg

Laster Vennligst vent.

Gjeldende rubrikkannonser fra vår markedsplass

Laster Vennligst vent.
Kategorivalg