Euro tilbake

Kjøp og salg av brukte bakerimaskiner Euro – Back

Firma:
Euro tilbake
adresse:

Teltower Str.12
33719 Bielefeld, Tyskland

telefon:
052130589129
Web:
https://www.euro-back.com
Åpningstider:
Mandag:
8: 00 til 17: 00 klokke
Tirsdag:
8: 00 til 17: 00 klokke
Onsdag:
8: 00 til 17: 00 klokke
Torsdag:
8: 00 til 17: 00 klokke
Fredag:
8: 00 til 17: 00 klokke
Lørdag:
Søndag +:
Kategorier:
Bakerforhandler

Beskrivelse:

Selskapet Euro-Back har drevet handel med brukte bakerimaskiner og ovner i flere år.
Bedriften er nå inne i sin andre generasjon og har alltid hatt flere maskiner i sortimentet, som for eksempel pakkemaskiner, industrisystemer og konditorlinjer, eltemaskiner, brødkuttere, fylle- og doseringsapparater, skorpemaskiner, brødsystemer av alle slag.

Takket være vår mange års erfaring innen handel med brukte bakerimaskiner, betjener vi våre kunder over hele verden og har med suksess solgt og eksportert maskinene våre til mer enn 40 land. Våre kunder har mulighet til å besøke oss. Besøk vår 2000 kvadratmeter store hall og få en ide om vårt store sortiment og variasjon. Vi har alltid et stort utvalg bakemaskiner for hånden.

Maskinene er tilgjengelige i kontrollert/rengjort stand eller, etter kundens ønske, i total overhalt og nylakkert stand. Vi har allerede overhalt noen spiraleltere, løfteeltemaskiner, deigdelings- og avrundingsmaskiner, rullepresser, rullesystemer, hodemaskiner eller til og med løftetipper og er på lager både i butikk og til salgs. Selv de populære Rheon-maskinene finner du også hos oss.

Våre flerspråklige ansatte er glade for hver kunde som vi kan informere og introdusere til våre brukte bakemaskiner, ovner og andre maskiner som brukes i bakerier.

Topptilbud fra Euro-Back

Laster Vennligst vent.
Det er ingen kommentarer ennå.
Butikk: Euro-Back
Euro tilbake
Siste aktivitet:
13.12.2023
Online status:
offline
Anbefal nettstedet vårt

Besøk også sidene våre på sosiale medier